Än finns det tid till omval
www.gymnasium.se
VISA WEBBVERSION www.gymnasium.se
Gymnasieprogram   |    Öppet hus   |    Facebook
Läs Gymnasiet eller IB utomlands i hjärtat av Europa!
Skandinaviska skolan i Bryssel kan du läsa SP, NV, EK eller IB. Du får en spännande, internationell utbildning. Alla lärare är behöriga och vi har grupper på i snitt 12-15 elever. Vi erbjuder en motiverande studiemiljö, höga studieresultat och ett brett spektra av fritidsaktiviteter. Boende har vi på vårt slott mitt i Campus.

Välkommen!

Beställ information
Läs mer
Scandinavian School of Brussels
Utlandsstudier under gymnasiet
Gymnasiestudier utomlands kan ge dig en underbar upplevelse som kan utveckla inte bara dina språkfärdigheter, utan även dig som person! I ett helt främmande land kommer du få chansen att träffa nya vänner från andra delar av världen, lära dig om andra kulturer och se platser du kanske annars inte skulle upptäcka!

Nu har vi på Gymnasium.se gjort om vår sektion för utlandsstudier, ta en titt och läs om vad det innebär att studera utomlands. Kanske är ett High School-år något för dig? Eller vill du läsa på ett svenskt gymnasium utomlands? Ta första steget mot utlandsstudier här!
Läs mer
Omval fram till 15 maj
Om du ångrat dig, upptäckt en ny skola eller ett nytt program som du hellre skulle vilja söka till är det inte försent. Fram till 15 maj har du möjlighet att göra ändringar i ditt gymnasieval.
Hitta gymnasieprogram
Läxhjälp
Är du i behov av extra läxhjälp? Ingen fara, vi hjälper dig. På Gymnasium.se hittar du flera olika läxhjälpsföretag som kan hjälpa dig med dina studier. Här finns bl.a. läxhjälp på nätet och läxhjälp i hemmet.
Hitta läxhjälp
Behörighet till gymnasiet
Vilka betyg behöver du ha godkänt i för att få läsa yrkesförberedande respektive högskoleförberedande program? Hitta svaret här!
Läs mer om behörighet
Studentum AB | Hovslagargatan 3, SE 111 48 Stockholm, Sweden
AVREGISTRERA