Omvalet är här. Har du bestämt dig?
www.gymnasium.se
VISA WEBBVERSION www.gymnasium.se
Gymnasieprogram   |    Läxhjälp   |    Språkresor
Läs gymnasiet eller IB i Bryssel
På Skandinaviska Skolan i Bryssel får du en utmanande erfarenhet i en spännande internationell miljö. Vi fokuserar på kvalitet, studier och på att du skall få med dig en oförglömlig upplevelse.

På SSB kan man studera ett eller flera läsår, du väljer vilken årskurs du vill läsa och du kan även ta studenten här. Vårt gymnasium följer den svenska läroplanen GY11 och erbjuder S, E och N samt IB. Kom och få det bästa av två världar!
Beställ information
Läs mer
Var med och skapa framtidens samhälle på Skanskagymnasiet!
Är du en nyfiken problemlösare som tycker om att jobba i team och leda andra? På Skanskagymnasiet erbjuds Teknikprogrammet med inriktning Samhällsbyggande och miljö. Dessutom har du möjlighet att läsa ett fjärde tekniskt år. Efter det fjärde året blir du erbjuden en provanställning på Skanska. Utbildningen innehåller både teori och praktik och efter tredje året har du också möjlighet att studera vidare på universitet eller högskola.

Du kan fortfarande ändra ditt gymnasieval under omvalsperioden – sök nu!
Beställ information
Läs mer
Utlandsstudier under gymnasiet
Gymnasiestudier utomlands kan ge dig en underbar upplevelse som kan utveckla inte bara dina språkfärdigheter, utan även dig som person! I ett helt främmande land kommer du få chansen att träffa nya vänner från andra delar av världen, lära dig om andra kulturer och se platser du kanske annars inte skulle upptäcka!

Här på Gymnasium.se kan du leta bland och jämföra olika utbildningar som är baserade utomlands. Kanske är ett High School-år något för dig? Eller vill du läsa på ett svenskt gymnasium utomlands? Ta första steget mot utlandsstudier här!
Hitta utbildare här
Omvalsperiod
Om du inte är helt säker på ditt val av gymnasieprogram eller gymnasieskola så är det faktiskt inte kört än. Från mitten av april fram till mitten av maj har du chansen att ändra ditt gymnasieval.
Sök bland gymnasieprogram här
Besök gymnasieskolor på öppet hus
I vår Öppet hus-kalender kan du enkelt se när olika skolor har sina öppna hus.
Är det så att du redan läser på gymnasiet? Då kanske du har lust att skriva en recension och berätta lite kort om din skola och det program du läser? Om du inte börjat gymnasiet än kan det vara nyttigt att läsa om vad gamla elever har att säga om skolan.
Skriv en recension
Läs recensioner
Studentum AB | Hovslagargatan 3, SE 111 48 Stockholm, Sweden
AVREGISTRERA