Har du hittat rätt program än?
VISA WEBBVERSION Studentum.se
Inför gymnasievalet   |    Hitta din utbildning   |    Om Gymnasium.se
Läs gymnasiet eller IB i Bryssel
På Skandinaviska Skolan i Bryssel får du en utmanande erfarenhet i en spännande internationell miljö. Vi fokuserar på kvalitet, studier och på att du skall få med dig en oförglömlig upplevelse.

På SSB kan man studera ett eller flera läsår, du väljer vilken årskurs du vill läsa och du kan även ta studenten här. Vårt gymnasium följer den svenska läroplanen GY11 och erbjuder S, E och N samt IB. Kom och få det bästa av två världar!
Beställ information
Läs mer
Läxhjälp på nätet och i hemmet
Är du på jakt efter att höja dina betyg, plugga till ett prov eller helt enkelt få bättre resultat i skolan, så kan det vara en bra idé att använda dig av läxhjälp.

På Gymnasium.se hittar du olika läxhjälpsföretag som kan hjälpa dig med dina studier, vare sig du pluggar på högstadiet eller på gymnasiet. Här finns läxhjälp på nätet och för dig som vill ha läxhjälp hemma.

Hitta läxhjälp här
Besök gymnasieskolor på öppet hus
Är du fortfarande osäker på vilken gymnasieskola du vill gå på eller vilket gymnasieprogram du vill läsa? Passa då på att besöka skolornas öppna hus. Där har du chansen att lära känna skolan och få veta mer om programmen, samt träffa lärare och elever.

På Gymnasium.se har vi en kalender där du enkelt kan se när olika skolor har sina öppna hus.

Kolla öppna hus här
Att välja gymnasieprogram är inte alltid det lättaste, det finns ju en hel del att välja mellan. Genom att göra Gymnasium.se’s gymnasietest kan du få en fingervisning om vilket typ av program som kan passa dig.
Gör testet här
Har du tillräckligt med poäng för att komma in på drömprogrammet? Om du är osäker kan du enkelt räkna ut ditt meritvärde på Gymnasium.se
Räkna ut ditt meritvärde här
Är det så att du redan läser på gymnasiet? Då kanske du har lust att skriva en recension och berätta lite kort om din skola och det program du läser? Om du inte börjat gymnasiet än kan det vara nyttigt att läsa om vad gamla elever har att säga om skolan.
Skriv en recension här
Läs recensioner här
Studentum AB | Hovslagargatan 3, SE 111 48 Stockholm, Sweden
AVREGISTRERA