Visa gymnasium.se som: Mobil

Gymnasium.se’s nyhetsbrev

Förbered dig för gymnasievalet!

gymnasium.se erbjuder den mest intressanta informationen för dig som ska börja studera på gymnasiet eller kanske hjälper någon annan som står inför gymnasievalet.
I ett nyhetsbrev samlar vi all möjlig information som är gymnasierelaterad, såsom:
  • Tips om nya funktioner
  • Nyheter inom gymnasievärlden
  • Förslag på intressanta program och skolor
  • Viktiga händelser
  • Att tänka på som gymnasieelev
Detta är bara ett urval av vad vi ger för information, så om du är intresserad fyll i dina uppgifter så får du nästa nyhetsbrev från gymnasium.se!Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in här för att ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånGymnasium.se:s nyhetsbrev december 2014I och med att gymnasievalet närmar sig vill vi såklart sträcka ut en hjälpande hand. Det är väl så man ska göra i juletider?
Att du kan söka, hitta och jämföra gymnasieskolor hos oss kanske du redan har koll på. Men visste du att du hittar information om skolornas öppna hus hos oss också? Och vilken intagningspoäng som krävdes för att komma in förra året. Bra va!?Gymnasium.se: nyhetsbrev november 2014Vi vet att höstlovet är över sedan någon vecka tillbaka och dagarna blir mörkare och mörkare. Men oroa dig inte, det finns ljus i mörkret!  För dig som ska söka till gymnasiet är hösten faktiskt en spännande tid. Du får chansen att besöka gymnasiemässor, gå på öppna hus för att lära känna skolorna lite bättre och förhoppningsvis hitta den rätta skolan för dig.Gymnasievalet närmar sig! Nyhetsbrev från Gymnasium.se i oktober 2014I oktober drar säsongen igång för alla niondeklassare som ska välja gymnasium i vår. De första gymnasiemässorna går av stapeln och det finns mycket information att ta del av inför valet. Kolla in Gymnasium.se:s checklista och få tips på vad du ska tänka på! Nyhetsbrev från Gymnasium.se i september 2014Läs om vilka branscher som har behov av arbetskraft, alltså var jobben finns. Vi ger också råd om hur du går tillväga för att byta program eller skola samt tipsar om spännande skolor, språkresearrangörer och läxhjälpsorganisationer.Nyhetsbrev AugustiVare sig dig det är gymnasiet eller högstadiet som gäller för dig i höst har du användning för Gymnasium.se. Som vanligt kan du söka bland Sveriges alla gymnasieutbildningar. Men du vet väl om att du även hittar läxhjälp för att hjälpa dig med studierna, eller utlandsstudier för dig som är intresserad av att åka på språkresa eller spendera ett år utomlands.Nyhetsbrev Gymnasium.se JuniOmvalet är nu över och vi är inne i juni månad. Vi hoppas att du hittat rätt gymnasieskola och att du är redo för ett skönt sommarlov! Annars kan du alltid leta vidare efter rätt gymnasieutbildning hos oss, eller varför inte hitta en härlig språkresa att åka på över sommaren?Nyhetsbrev Gymnasium.se MajOm du ångrat dig, upptäckt en ny skola eller ett nytt program som du hellre skulle vilja söka till är det inte försent. Fram till 15 maj har du möjlighet att göra ändringar i ditt gymnasieval. Nyhetsbrev Gymnasium.se AprilOm du inte är helt säker på ditt val av gymnasieprogram eller gymnasieskola så är det faktiskt inte kört än. Från mitten av april fram till mitten av maj har du chansen att ändra ditt gymnasieval.Nyhetsbrev FebruariI februari månad stänger det första gymnasieintaget. Har du hittat rätt program? Här tipsar vi om öppet hus-kalendern där du enkelt kan leta upp när gymnasieskolor har sina öppna hus. Vi tipsar även om att du numera kan hitta läxhjälp på Gymnasium.seNyhetsbrev Gymnasium.se Januari 2014Januari är redan här och det börjar bli dags att lämna in sitt gymnasieval. Har du hittat rätt skola och program än? Vet du inte vad du bör tänka på inför valet? Vi hjälper dig! I det här nyhetsbrevet får du lite tips om vad som är bra att tänka på vid gymnasievalet samt lite andra nyheter rörande Gymnasium.se!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin