Visa gymnasium.se som: Mobil

Gymnasium.se’s nyhetsbrev

Förbered dig för gymnasievalet!

gymnasium.se erbjuder den mest intressanta informationen för dig som ska börja studera på gymnasiet eller kanske hjälper någon annan som står inför gymnasievalet.
I ett nyhetsbrev samlar vi all möjlig information som är gymnasierelaterad, såsom:
  • Tips om nya funktioner
  • Nyheter inom gymnasievärlden
  • Förslag på intressanta program och skolor
  • Viktiga händelser
  • Att tänka på som gymnasieelev
Detta är bara ett urval av vad vi ger för information, så om du är intresserad fyll i dina uppgifter så får du nästa nyhetsbrev från gymnasium.se!Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in här för att ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånGymnasiemässor, undersökningar och populära skolor

Novembers nyhetsbrev innehåller information om Gymnasiemässan i Stockholm, en undersökning om just dina internetvanor och några populära skolor. På Gymnasium.se hittar du all information du behöver inför valet!Information om skolor och om hur gymnasievalet går till

I detta nyhetsbrev får du mer information om flera skolor och ett kalendarium över hur gymnasievalet går till. Sista ansökningsdag är i februari - men senare under våren har du möjlighet att välja om till gymnasiet!Vågar du?
Gymnasiestudier utomlands kan ge dig en underbar upplevelse! I ett helt främmande land kommer du få chansen att träffa nya vänner från andra delar av världen, lära dig om andra kulturer och se platser du kanske annars inte skulle upptäcka!

Det finns flera olika sätt att läsa hela eller delar av sin gymnasieutbildning utomlands. Här finns några alternativ!Vill du ändra ditt gymnasieval?

Visste du att du får ångra ditt gymnasieval?

Hoppas du har haft en skön sommar och är laddad för en höst i studiernas tecken!

Augusti innebär ny termin och för många innebär det starten på gymnasietiden. Vi har samlat ett axplock av de utbildningar som erbjuds. Kanske hittar du en skola som du verkligen vill gå på?Räkna ut ditt meritvärde baserat på A-F betyg

När man söker till ett gymnasieprogram hamnar man i ett urval baserat på ett snitt av de betyg man fick i högstadiet. Det kallas för meritvärde.

2011 fick vi en ny betygsskala som består av betygen A, B, C, D, E och F. På Gymnasium.se kan du nu räkna ut ditt meritvärde utifrån den nya betygsskalan!Omvalet till gymnasiet

I det här nyhetsbrevet kan du läsa mer om olika skolor som du fortfarande har chans att söka i och med omvalet till gymnasiet.

Passa på att se på olika videoklipp där andra högstadieelever berättar vad de har sökt och varför!Du har blivit utvald att medverka i GymnasieRapporten 2012
Vi genomför just nu en undersökning för att ta reda på vad just du tycker om gymnasievalet idag. Ta chansen att påverka - säg din åsikt!

Undersökningen är helt anonym och tar bara några minuter att fylla i.
Tack för din medverkan - Din åsikt är betydelsefull!Nyhetsbrev Gymnasium.se Februari 2012Läs mer om de sex populäraste inriktningarna här i nyhetsbrevet, klicka dig vidare och se om det finns någon gymnasieskola som passar dig.

Det är även tips på intressanta gymnasieskolor och funktioner som kan hjälpa dig i gymnasievalet!Öppet hus, en undersökning och populära skolor

Januaris nyhetsbrev innehåller information om Öppet hus, en undersökning om hur du tänker när du ska välja gymnasium och några populära skolor. På Gymnasium.se hittar du all information du behöver inför valet!Nyhetsbrev Gymnasium.se Januari 2012Gott nytt år!
Hoppas att du har haft en härlig jul och en fantastisk start på det nya året!

För dig som börjar gymnasiet år 2012 är det verkligen dags att börja fundera på vilka skolor du ska söka till!

I det här nyhetsbrevet från Gymnasium.se kan du hitta flera spännande gymnasieskolor som kan erbjuda din drömutbildning!
Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin