Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Gymnasium.se’s nyhetsbrev

Förbered dig för gymnasievalet!

gymnasium.se erbjuder den mest intressanta informationen för dig som ska börja studera på gymnasiet eller kanske hjälper någon annan som står inför gymnasievalet.
I ett nyhetsbrev samlar vi all möjlig information som är gymnasierelaterad, såsom:
 • Tips om nya funktioner
 • Nyheter inom gymnasievärlden
 • Förslag på intressanta program och skolor
 • Viktiga händelser
 • Att tänka på som gymnasieelev
Detta är bara ett urval av vad vi ger för information, så om du är intresserad fyll i dina uppgifter så får du nästa nyhetsbrev från gymnasium.se!Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in här för att ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånTips inför gymnasievalet och öppet hus!Nu är det hög tid för dig att börja tänka på vilket gymnasium du ska välja till. I november månads nyhetsbrev från Gymnasium.se kan du hitta flera spännande gymnasieskolor som kan erbjuda din drömutbildning!

Läs mer om de olika skolorna som medverkar och se om det finns någon som passar dig. Vi på Gymnasium.se önskar dig lycka till!Gå på Öppet Hus inför gymnasievalet!En god idé inför gymnasievalet är att gå och besöka de gymnasieskolor som du väljer emellan. Då får du chans att kolla in skolans lokaler, prata med elever och lärare om programmen du är intresserad av. Känn av vibbarna - kan du se dig själv gå på skolan?

Tips på frågor som du kan ställa vid öppet hus-besöket:

 • Vad är viktigt för dig i gymnasievalet?
 • Vad innehåller utbildningen?
 • Får du till exempel behörighet som krävs för vidare studier?
 • Praktik?
 • Har skolan en profil och vad erbjuder de för individuella val?'
 • Blir du erbjuden att läsa språk?


Förbered dig inför gymnasiet!Förbered dig inför gymnasievalet. Läs om olika gymnasieskolor och se vad du har att välja på.

Du kan ta hjälp av att läsa bloggar som nuvarande gymnasieelever skriver i, och få inspiration. September månads nyhetsbrev är fullt med tips inför gymnasievalet, gymnasienyheter och vanliga frågor och svar om allt som rör gymnasiet.Gymnasium.se's nyhetsbrev augusti 2011Snart börjar höstterminen och för många ungdommar innebär det ny skola, nya klasskamrater och nya ämnen! Tyvärr kan det vara så att alla inte riktigt har hittat rätt i sitt sökande efter gymnasieskola - men var lugna, drömskolan finns där ute!

I det här nyhetsbrevet får du tips om flera gymnasieskolor som fortfarande har platser kvar på gymnasieprogrammen. Och glöm inte att på Gymnasium.se kan du söka efter gymnasieskolor och gymnasieprogram, där hittar du även kontaktinformation till skolorna - ring och hör om de har plats för dig!

Ha en härlig hösttermin!Nyhetsbrev April 2011Omvalsperiod inför gymnasiet

Inom kort är det omvalsperiod och du har möjlighet att göra ändringar i din gymnasieansökan fram till några veckor in i maj. Exakt slutdatum för gymnasieomvalet varierar på några dagar mellan olika kommuner.

I aprils nyhetsbrev kan du hitta flera spännande gymnasieskolor som kan erbjuda din drömutbildning!

Läs mer om de olika skolorna som medverkar och se om det finns någon som passar dig. Vi på Gymnasium.se önskar dig lycka till!Gymnasium.se's nyhetsbrev januari 2011Har du en dröm om vad du vill arbeta med i framtiden? Har du ett intresse som du verkligen brinner för? Eller vill du hålla så många dörrar öppna som möjligt, så du kan bestämma dig lite senare?

På Gymnasium.se kan du söka bland gymnasieskolor och gymnasieprogram, se vad andra elever tycker om sina gymnasieutbildningar och gymnasieskolor i skolrecensionerna, läsa om elevernas skoldagar i elevbloggarna, eller om skolresor och utbyten i resereportagen. Var nyfiken, och ta god tid på dig innan du gör det gymnasieval som passar just dig, och ger dig motivation att studera!

Lycka till i ditt gymnasieval!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin