Recensioner av Estetisk spetsutbildning, Dans

Snittbetyg: 5


Jonathan
(5)
LDMG erbjuder en fantastisk utbildning där träningen är hård men ger ett enastående resultat. Mycket avgörs av individens egna passion och mål inom konsten men tillsammans med fantastiska lärare och en kreativ omgivningen, genomgår eleven en större process där hen kan utforska sig själv och sina möjligheter.
D17 <3
(5)
Skulle inte kunna tänka mig en annan gymnasieskola! Lärarna, eleverna, maten (Stina <3) och upplägget är jättebra
Majken
(5)
Satt och valde mellan olika linjer som jag hade poängen för, alla i min omgivning sa att man måste ta natur för att bli något. Men jag beslutade mig för att dans var den linjen och det är helt rätt. Skolan är mysig och alla känner alla samtidigt som det finns så många olika personer och personligheter trivs alla och det är en allmän trevlig ja...
Visa hela
E
(5)
Denna skolan är min dröm skola. Jag får grunden och lite till inom dans som är det jag vill göra i livet. Vi alla på skolan har också en gemenskap.
Dansare på LDMG
(5)
Världens bästa skola! Mitt livs viktigaste val var att flytta till Lund för denna skolan. Hade inte kunnat vara mer tacksam för att jag får gå på LDMG.
Cassandra
(5)
At jeg flyttet fra Norge til Sverige for å gå på Lunds danse och musikal gymnasiast er et av mine beste valg. Her får jeg utviklet meg som danser i de ulike stil arter og trives både faglig og sosialt. Å bo borte fra familien fungerer bra og jeg trives veldig i Lund. Jeg anbefaler sterkt denne skolen, min utvikling siden jeg begynte her sist høs...
Visa hela
Felicia
(5)
Det är en fantastiskt skolan för ungdomar som vill utveckla sin artistiska utveckling.
Linda
(5)
En skola med hög kompetens och väl erfarna lärare! Allt i en trivsam och väldigt gemytlig miljö. En plats att lära och utvecklas!
C
(5)
LDMG är verkligen en skola för den som vill bli något och utvecklas. Om du är målmedveten och villig att kämpa kan du komma hur långt som helst!