LBS Kreativa Gymnasiet

LBS-Kreativa-GymnasietLBS Kreativa Gymnasiet

Är du intresserad av media och vill ha högskolebehörighet efter din gymnasietid? Då är LBS Kreativa Gymnasiet skolan för dig!

Mediautbildningar som ger högskolebehörighet

LBS Kreativa Gymnasiet har fokus på att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. Skolorna erbjuder medieutbildningar där du utöver traditionell undervisning även får skapa och jobba inom områden som du är extra intresserad av. Det är detta som gör att LBS skolor karaktäriseras av en särskild samhörighet, kreativitet och dynamik. Det leder till en skola med engagerade lärare och självständiga elever. Det leder till en skola där du får såväl mediekompetens som högskolebehörighet.

LBS skolor och utbildningar

Idag har LBS tretton gymnasieskolor utspridda över landet. Skolorna erbjuder utbildningar inom områden som spelutveckling, spelgrafik, media, arkitektur och musikproduktion. Du får ta del av såväl nya metoder som mer traditionella arbetssätt och jobba med ditt intresseområde både kreativt och praktiskt. Efter att ha läst vid en av LBS skolor är du väl förberedd för framtiden och att studera vidare inom ditt område.