Visa gymnasium.se som: Mobil

5 anledningar till att vi visar recensioner

1. När man väljer utbildning är recensioner en viktig aspekt. 76% av våra användare läser recensioner, visar vår senaste undersökning från december 2018.

2. Internetanvändare överlag vill se många recensioner! En undersökning från Bright Local visar att 57% av konsumenter förväntar sig mer än 11 recensioner och konsumenter läser i snitt 10 recensioner.

3. En anledning till att vi kan ha recensionsfunktionen på gymnasium.se är tryggheten i att vi läser och godkänner recensioner manuellt, för att säkerställa att de inte strider mot våra riktlinjer. Vi har sammanställt information om vår policy kring recensioner så att ni vet exakt hur processen ser ut, när vi kontaktar er och vilka recensioner vi inte godkänner. Här kan ni läsa vår recensionspolicy.

4. Vi vill visa transparens. Trovärdigheten ökar om det finns ett stort och brett utbud av recensioner, vilket innebär att vi inte bara godkänner positiva recensioner. Har ni fått en negativ recension? Genom att ge ett svar förbättras ert anseende, ni framstår som lyhörda och läsaren får en förklaring eller perspektiv på eventuell kritik. Här kan du se våra tips för att bemöta negativa recensioner

5. Vi vill hjälpa er! Recensioner är en viktig ingrediens när man vill nå ut till potentiella gymnasieelever och för att underlätta för er att få fler recensioner har vi skapat ett digitalt recensionsverktyg. Att använda verktyget är ett enkelt och snabbt sätt att få fler recensioner. Ni kan enkelt göra ett recensionsutskick till era elevlistor via gymnasium.se:s kundlogin. Klicka på knappen nedan för att se vår guide som visar steg-för-steg hur ni går till väga!

Kom igång med recensionsutskick!

Senast uppdaterad: 25 mar 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-04-13

Sveriges populäraste inriktningar 2017

Nu är gymnasievalet över och omvalet pågår - men vilka inriktningar var mest populära under 2017? Vi har sammanställt årets mest besökta inriktningar på gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära inriktningarna i Sverige! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-04-05

Sveriges populäraste program under 2017

Hur populära är de olika gymnasieprogrammen egentligen? Vi har sammanställt årets mest besökta program på gymnasium.se och listar de tio mest populära programmen i Sverige! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-23

EMG utnämns till Mästargasell 2019

Educations Media Group, EMG, utnämns till MästarGasell 2019 av Dagens Industri. DI Gasell firar 20 år och delar ut det prestigefyllda priset till svenska företag som fått minst tre Gasell-utmärkelser genom åren. EMG har sedan starten 2001 drivit söktjänster för utbildning med visionen att hjälpa alla i världen att hitta rätt utbildning, vilket vi gjort med stor framgång.

Läs mer