Visa gymnasium.se som: Mobil

Vad händer just nu i Gymnasievalet?

Gymnasievalet har varit igång sedan januari i år och de flesta har nu valt vad de är intresserade av att plugga på gymnasiet under hösten 2017. Men det finns fortfarande många delar kvar av Gymnasievalet. När får du reda på vad? Och vad händer om du inte gillar den utbildning som du har valt? Läs mer om de återstående delarna av Gymnasievalet i Gymnasium.se:S infographic nedan:

Vad händer just nu i gymnasievalet?

Senast uppdaterad: 03 apr 2017

Du kanske också är intresserad av:

Vintersport på schemat!

Publicerad: 2017-02-09

Har ditt sportlov börjat än? Kanske har du fullt upp med att åka skidor, snowboard eller skridskor i det härliga vintervädret. Här har vi listat ett gäng härliga idrottsutbildningar som ger dig tillgång till sportlovsliknande aktiviteter på schemat - under hela läsåret! 

Tags: Inspiration
Läs mer

9 saker att hitta på under höstlovet 2015

Publicerad: 2015-10-23

Efter en höst med många skoldagar och med minnet av sommaren bleknande är det äntligen dags för höstlov! Behöver du tips på vad man kan hitta på? Kolla in våra nio förslag på såväl annorlunda som självklara höstlovsaktiviteter!

Tags: Inspiration
Läs mer

Idrotterna du inte visste fanns på gymnasiet

Publicerad: 2017-02-03

Håller du på med någon idrott? På många gymnasieskolor kan du kombinera din gymnasieutbildning med en idrottsutbildning eller idrottsprofil. Det erbjuds en rad spännande idrotter runtom i landet - här är listan på idrotterna du inte visste fanns som skolval!

Tags: Inspiration
Läs mer

Kommentarer: