Visa gymnasium.se som: Mobil

Fixa sommarjobbet

Dagarna blir ljusare och sommaren är bara några månader bort! Under sommaren väljer många ungdomar att sommarjobba för att tjäna in extrapengar samtidigt som de får arbetslivserfarenhet. Just nu så börjar många företag planera inför sommarens arbete och ledighet, så det är hög tid att börja söka efter jobb. Vet du hur du ska gå tillväga för att få ett sommarjobb? gymnasium.se har snickrat ihop en guide där du kan läsa om hur du ska tänka och arbeta för att få ett sommarjobb.

Läs om hur du fixar sommarjobbet!

Senast uppdaterad: 18 apr 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-09-03

Fler tjejer till Bygg- och anläggningsprogrammet

Enligt preliminär statistik från Skolverket för gymnasiets antagning för hösten 2018 så är det 13 % fler tjejer som sökt till Bygg- och anläggningsprogrammet jämfört med föregående år!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-28

Recensera din gymnasieskola!

Du som går eller har gått på gymnasiet kan lämna ett omdöme om din gymnasieskola genom att skriva en recension på gymnasium.se – framtida gymnasieelever vill veta vad du tycker! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-05-23

Sofia Theodoridou - 25-åringen som lever sin dröm

Sofia Theodoridou har blivit intervjuad av gymnasium.se. Hon är en 25-årig pilot uppvuxen i Täby. Hennes karriär började strax efter gymnasiet, när hon påbörjade utbildningen hos Trafikflyghögskolan. Efter examen från TFHS fick hon snabbt ett erbjudande - som pilot hos Norwegian.

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin