Visa gymnasium.se som: Mobil

Fixa sommarjobbet

Dagarna blir ljusare och sommaren är bara några månader bort! Under sommaren väljer många ungdomar att sommarjobba för att tjäna in extrapengar samtidigt som de får arbetslivserfarenhet. Just nu så börjar många företag planera inför sommarens arbete och ledighet, så det är hög tid att börja söka efter jobb. Vet du hur du ska gå tillväga för att få ett sommarjobb? gymnasium.se har snickrat ihop en guide där du kan läsa om hur du ska tänka och arbeta för att få ett sommarjobb.

Läs om hur du fixar sommarjobbet!

Senast uppdaterad: 18 apr 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-10-24

Så förbereder du dig för nationella proven i svenska

I mars är det dags för nationella prov i svenska och svenska som andraspråk för dig som går i årskurs 9. I den här artikeln får du veta allt du behöver för att förbereda dig inför de nationella proven i svenska! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-10-25

8 saker att göra på höstlovet 2019

Vad har du för planer för höstlovet? I den här artikeln kan du kolla in nio förslag på både klassiska och mer otippade höstlovsaktiviteter! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2015-08-14

Läs till bagare på gymnasiet!

I samband med fettisdagen var det mycket snack om semlor i wrapform. Vill du också utbilda dig till bagare och uppfinna spännande bakverk i framtiden? Läs mer om hur du utbildar dig till bagare på gymnasiet i den här artikeln.

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin