Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Gymnasieinriktningar för dig som är social

5 gymnasieinriktningar för dig som är social

Ska du välja gymnasium snart och vill dra nytta av dina sociala förmågor? Tycker du om att samarbeta med andra människor och vill att det ska vara ett naturligt inslag i ditt framtida arbetsliv? I så fall är en social gymnasieinriktning ett passande val för dig!

Att välja gymnasium kan vara ett klurigt och stressigt val, eftersom det kan kännas svårt att veta vad man vill jobba med i många år framöver. En bra utgångspunkt är därför att utgå från dig själv och dina personliga egenskaper, eftersom de förmodligen kommer följa med dig livet ut. Om du har en social och utåtriktad personlighet finns det flera program och inriktningar där de egenskaperna kommer väl till hands. I listan nedan delar vi därför med oss av fem gymnasieinriktningar för dig som älskar det sociala. 

Senast uppdaterad: 01 jul 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-07-18

Hur fungerar praktik på gymnasiet?

Är du intresserad av att plugga ett yrkesprogram på gymnasiet? Visste du att yrkesprogrammen erbjuder praktiska moment under skolgången? På yrkesprogrammen får du lära dig alla praktiska moment som gör att du kan ta klivet direkt ut i arbetslivet.  Elever som pluggar ett yrkesprogram på gymnasiet kommer genomföra praktikperioder inom sitt yrkesområde.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-26

5 skäl att skaffa en Cambridgeexamen

Cambridge Certificate of Advanced English är en examen som tas av mer än fyra miljoner människor i 130 länder varje år. Med en Cambridgeexamen på ditt CV har du goda möjligheter att söka till utbildningar över hela världen och du får en stämpel på att din engelska håller en hög internationell nivå.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-10-25

Jobb som kan ersättas av AI

Artificiell intelligens, AI, är ett fenomen som förutspås få en allt mer central roll i dagens moderna samhälle. AI innebär intelligens hos maskiner som gör att de kan utföra arbetsuppgifter som bara människor kunnat göra tidigare.

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin