Visa gymnasium.se som: Mobil

10 populäraste gymnasieprogrammen just nu

Vill du veta vilka som är de populäraste gymnasieprogrammen och inriktningarna just nu? Ta en titt på topplistorna nedan och bli inspirerad. 

Att välja rätt gymnasieprogram kan kännas svårt. Vi har sammanställt de program och inriktningar som varit mest eftertraktade under våren. I toppen hittar vi samhällsvetenskapsprogrammet följt av naturvetenskapsprogrammet på en andra plats. När det kommer till de mest populära inriktningarna vinner naturvetenskap med beteendevetenskap och ekonomi i täten. Läs mer nedan och hitta rätt gymnasieprogram för dig!

Hitta ditt gymnasieprogram här!

Senast uppdaterad: 18 maj 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-04-30

Yrkes-SM 2018 i Uppsala

Just nu pågår det största evenemanget i Sverige för yrkesprogrammen: Yrkes-SM i Uppsala! Det är ett evenemang där besökarna möts av både tävlande i olika yrkesgrenar och flera montrar från skolor och branscher som visar upp olika praktiska yrken. Bakom evenemanget står Worldskills Sweden som är ett samarbete med LO, Svenskt Näringsliv och Svenska staten.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-02-09

Var finns jobben?

Osäker på framtiden, jobb och vad du ska plugga på gymnasiet? Ta det lugnt! Vi listar framtidens hetaste yrken!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-26

9 roliga och enkla sätt att lära sig koda!

Har du funderingar och drömmar om att arbeta med IT, webbdesign eller spelutveckling efter gymnasiet? Men du känner att du inte har koll på kanske den viktigaste aspekten av de yrkena: kodning? Ta det lugnt, här kommer en lista på några hemsidor och verktyg du kan använda för att gratis och enkelt börja lära dig att koda och programmera! 

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin