Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

YTC - Lindholmen

Välkommen till Lindholmens tekniska gymnasium!

Vi älskar teknik!

Välkommen till en inspirerande skolmiljö som väcker ditt intresse för teknik och innovation! Lindholmens tekniska gymnasium är en nybyggd skola med modern maskinpark och fantastiska lokaler. Här möter du engagerade och inspirerande lärare som arbetar hårt för att just du ska lyckas med dina studier. Teknik blir en allt viktigare del av samhället och genomsyrar fler och fler branscher. Så att satsa på en teknisk utbildning är helt rätt. Här lär du dig förstå teknik och blir därmed en vinnare på framtidens arbetsmarknad.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Lindholmens tekniska gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 vilket yrke 2009-12-13   viktor Hej jag är en kille på 15 år som ska söka till gymnasiet och jag är lite inne på att söka till lindholmens energipogram. Men jag undrar vad det är för olika yrken man utbildar sig till i det? ...
1 vvs-praktik 2009-12-08   knapis finns praktikplats till alla elever på vvs-utbildningen? Är det bättre att välja YTC, (kommunal skola )före friskola? Varför? Är verkstaden ok? Tacksam för många svar, helst av elever som g...
Sida:
1


Lindholmens tekniska gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin