Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Walthers Gymnasium Karlstad

Idrott och hälsa på Karlstads Idrottsgymnasium

Karlstad Idrottsgymnasium är en modern skola för dig som är idrottsintresserad och vill läsa ett högskoleförberedande program. De valbara kurserna är inriktade mot idrott och hälsa.

På Karlstads Idrottsgymnasium får du individuellt anpassad träning och tränas av välutbildade tränare. Lärarna på skolan är behöriga och som ytterligare hjälpmedel får alla elever egen dator för skolarbete. Skolan har en hälsoprofil och näringsrik lunch serveras på en restaurang nära skolan.

Centralt läge i Karlstad

Karlstads Idrottsgymnasium ligger i ljusa, öppna lokaler nära centrum och kommunikationer. Här vill man att du ska känna dig sedd, trygg och delaktig samt utvecklas kunskapsmässigt och socialt.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Karlstad Idrottsgymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 idrotts tränare 2008-12-09   kristin andersson Hej jag håller på med friidrott, om jag börjar på Walthers Gymnasium vad för tränare får jag och inome friidrotten håller jag på med sprinte så får man någon specialist tränare på sprin...
Sida:
1


Karlstad Idrottsgymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin