Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

VIP Gymnasiesärskola

Tillsammans guidar vi eleven till ett meningsfullt vuxenliv

Söker du särskola för elev med autism samt intellektuell funktionsnedsättning med ev. utmanande beteende?

Vi är en skola som ger stöd utifrån elevens behov, där vi ser den enskilde elevens styrkor och förmågor och stöttar till ett så självständigt liv som möjligt.

Vi erbjuder grundsärskola åk 7-9, gymnasiesärskola-individuella programmet (4 år) samt LSS-fritids (korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år).

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Haga VIP, Solna

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Poäng 2011-07-27   e Hur många poäng måste man ha för att söka in hos er , ni verkar väldigt bra
0 Poäng 2011-07-27   e Hur många poäng måste man ha för att söka in hoss er , ni verkar väldigt bra
Sida:
1


Haga VIP, Solna
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin