Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Vilunda gymnasium

Studera och umgås på Vilunda gymnasium!

På Vilunda gymnasium arbetar ca 150 lärare och 1100 elever läser på något av skolans 11 program. Skolan har många öppna ytor och mötesplatser där du som elev kan umgås med kompisar och studera. Det finns en fin cafeteria och en nybyggd skolmatsal.

Vilunda gymnasium ligger centralt i Upplands Väsby bredvid Väsby centrum. Om du bor utanför Upplands Väsby är det lätt att ta sig hit med buss eller pendeltåg. Det tar ca 12 minuter att gå från pendeltåget, man kan också åka buss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Vilunda gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
3 mattehjälp 2009-09-25   ellen Jag undrar om man kan få extra hjälp med matten om man går på gymnasiet i en annan kommun men bor i Upplands väsby? har ni frågestunder eller mattestunder under veckan? MVH / Ellen
Sida:
1


Vilunda gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin