Viktor Rydberg gymnasium Odenplan

Campus Viktor Rydberg

Campus Viktor Rydberg, f.d. VRG Jarlaplan och f.d. VRG Odenplan, bildade till terminsstart 2023 ett gemensamt campus och välkomnade ca 1200 elever i de tre årskurserna. Campus består av två byggnader, Frejgatan 30 och Norrtullsgatan 41 A, i ljusa, vackra lokaler intill Odenplan.

Campus Viktor Rydberg erbjuder Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet med inriktningar. Här undervisas du av skickliga lärare som sätter eleven i centrum. Hos oss får varje enskild elev de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina studier och förberedas för att i framtiden framgångsrikt kunna ta sig an såväl universitetsstudier som ett utmanande och föränderligt arbetsliv.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Campus Viktor Rydberg

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Meritpoäng 2019-08-24   Rebecka Hej! Jag går i nian i grundskolan och jag är intresserad av att gå naturvetenskapsprogrammet. Ungefär vad är lägsta meritvärdet man behöver för att bli antagen?
1 Oro om Viktor Rydberg Odenplan 2019-07-11   Orolig tjej Hej! Jag är en tjej som ska börja 9:an och har googlat lite om gymnasieskolor för är spänd på att börja skolan. Men jag har funderingar kring att börja Viktor Rydberg Odenplan. Dels för att de...
0 Ska jag söka vrg? 2014-05-04   Potatis Jag behöver hjälp! Är inte alls säker på vad jag vill söka för gymnasium, men det närmastee jag har kommit ett förstahandsval är vrg odenplan. Men känns som alla där är supersmarta och att det...
0 Antagningspoäng 2012-11-20   Marta Jag ska snart söka gymnasium och jag undrar vad är antagningspoöngen i höst / i vår för ekonomipogrammet på VRG Odenplan är? Tack för svar!
1 Öppet hus 2011-10-23   Aysha Ahmed Hej! Jag går just nu i årskurs 9, vilket innebär att gymnasievalen närmar sig. Viktor Rydberg, Odenplan, har fallit mig i smaken, och jag undrar när ni har öppe...
0 Börja direkt på matte & engelska B? 2010-08-19   Erica Hej! Jag går nu i nian och kommer antagligen läsa a-kursen i engelska och matematik redan i år. Då undrar jag om det finns någon möjlighet att direkt börja på b-kursen i dessa ämnen? Hade tänk...
0 Intagningspoäng 2009-10-20   Emma Hej! Jag undrar var intagningspoängen är HT-10
Visar 1-7 av 7 inlägg


Campus Viktor Rydberg
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information