Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Victum Gymnasium

Varierande undervisning på Victum Gymnasium

På Victum Gymnasium i Helsingborg får möter du flexibilitet och nytänkande, samtidigt som du får en kvalitativ utbildning. Undervisningen är varierad och innehåller såväl grupparbeten som fältstudier, föreläsningar och temastudier.

Jobba med människor och hälsa efter Victum Gymnasium

Victum Gymnasium riktar sig till dig som vill arbeta med människor och hälsa. En viktig del av utbildningen består av praktik där du får prova på ditt framtida jobb hos företag inom ditt intresseområde.

Victum Gymnasium har flera internationella samarbeten och erbjuder resor till skolor och arbetsplatser i bland annat Grekland, Rumänien, Nordirland och Tanzania.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Victum Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Matte F 2017-12-17   Yara Hej Jag heter Yara och är 16 år gammal. Går i 9an , jag har varit på besök med min klass . Min fråga är att just nu har jag 165p är godkänd i Svenska och Engelska men har F i matte till höst b...
0 hej 2014-02-02   Denisa Contis Hej! Jag heter Denisa Contis och är snart 16 år gammal. Jag är intresserad av barn och tänkte kanske välja victum snart men vill se hur det går kanske skugga en dag om det fungerar? Jag och mi...
Sida:
1


Victum Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin