Uppsala Enskilda Gymnasium

Uppsala Enskilda Gymnasium erbjuder naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga programmen med inriktning idrott, hälsa och friluftsliv.Uppsala Enskilda Gymnasium har som mål att skapa en skola, där eleverna kan utveckla en stark självkänsla inom såväl studier som idrott och sociala kontakter.

• Skolans mål är att för eleverna erbjuda praktikplatser, som kan leda till en anställning efter gymnasietiden.

• Skolans mål är att alla elever ska inneha kunskapsgrunder för eftergymnasiala studier.

• Skolans mål är att alla elever vid avslutad studietid ska ha utvecklats och upptäckt sina styrkor för att kunna bygga vidare på dem.

Skoltillstånd
Skoltillståndet blev tisdag 23:e oktober 2007 klart och godkänt av skolverket. Det innebär att Uppsala Enskilda Gymnasium kommer att öppna till hösten 2009 då det är väl genomarbetat med lokaler som ligger centralt i Uppsala. Skolan kommer att informera om skolstarten till läsåret 2009/2010 under hösten 2008. Öppna hus kommer att hållas under november 2008 och januari (2009) månad.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Uppsala Enskilda Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 vrf 2009-01-12   simon johansson heej jag har sprecis läst att ni inte ska öppna i uppsala och undrar då varför då jag hade tänkt att börja där efter som det verkade vara en otroligt rolig skola. så om det finns tid över skul...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Uppsala Enskilda Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information