Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Tumba gymnasium

Tumba Gymnasium

Välkommen till TG - Tumba Gymnasium

Tumba gymnasium är en av Storstockholms mest sökta skolor. Vi har levererat framtidsdrömmar sedan 1974 och vi gillar både traditioner och att vara nyskapande.

Våra 1340 elever representerar hela 24 svenska kommuner och tillsammans arbetar vi ständigt på att utveckla vår gymnasieverksamhet till regionens vassaste.

Riktigt bra skola är legitimerade lärare, pedagogik som engagerar, teknisk framkant och såklart — engagerade elever som gillar varandra och stöttar varandra mot en bra framtid. På TG har vi tydligt kunskapsfokus och starka relationer med eleverna är viktigt för att alla skall lyckas. 

Vår skola

På TG har vi 9 st nationella program med 15 olika inriktningar/profiler.

3 st Spetsutbildningar, Ekonomiprogrammet Aktier och finans, Estetiska programmet, Bild och animation samt vår nya Spetsutbildning, Estetiska programmet Film, fotografi, Podcast.

Nationell idrottsutbildning NIU Handboll samt lokal idrottsprofil LIP Ishockey. Och nytt för i år Lokal idrottsutbildning E-sport.

IM, Introduktionsprogram

AST-stöd, programminriktat mot Teknikprogrammet, samhällsprogrammet, estetiska programmet bild samt IM.

Skolan har en aktiv Kår och idrottsförening som anordnar klubbar och aktiviteter. 

Tumba gymnasium, ett säkert val.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Tumba Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Öppet hus besöksdag 2019-06-04   Inger Rindsjö Hej, Jag har en inneboende ungdom som sökt ert program yrkesintroduktion/fordonsteknik nu till hösten. Han har fått ett preliminärt besked från er att han kommer in i mån av plats. Nu skullr h...
0 Byta spåk val 2018-06-24   Nadin Hej, jag går nu på franska i skolan och känner att det inte går så bra. Har aldrig tyckt om franska eller så. Jag pratar arabiska hemma och kan skriva och läsa och jag vet att ni erbjuder just...
0 mat? 2009-01-12   sofia hej undrar om man måste betala för mat//busskort själv?
Sida:
1


Tumba Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin