Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Tullängsskolan

Tullängsgymnasiet

Tullängsgymnasiet är en modern teknisk gymnasieskola med utbildningar inom bland annat kommunikation, design, autoteknik, VVS, elteknik, samt bygg och hantverk.

Tullängsgymnasiet har sedan många år ett nära samarbete med den kommunala teknikskolan, KomTek samt de branschorganisationer och företag skolans elever gör APU hos. Förutom den reguljära utbildningen finns även Komvux och KY-utbildningar på skolan. Tullängsgymnasiet är en av landets idéskolor inom Bygg- och hantverkssektorn och bedriver sedan ett antal år ett intensivt utvecklingsarbete inom samtliga verksamhetsområden. Ett bevis på detta är att skolan den 25 september 2006 blev Teknikcollege.

Gymnasiesärskola och Riksgymnasiesärskola för döva och hörselskadade

Skolan inrymmer även RGD/RGH, gymnasiesärskola och Riksgymnasiesärskola för döva och hörselskadade samt boende för denna elevgrupp.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Tullängsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Högskolegrundande utbildning 2013-01-08   Claesson Hej Undrar om IT Data och Kommunikationsteknik är en Högskolegrundande gymnasieutbildning. Skulle även vilja se hur utbildningsplanen för detta ser ut hos er. Kan jag hitta det på er sida? I s...
Sida:
1


Tullängsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin