Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Torsbergsgymnasiet

Ett idrottsgymnasium i Bollnäs

Mitt i en naturskön kulturbygd med vida vyer och storslagna naturupplevelser finns Torsbergsgymnasiet i Bollnäs. Här skapas förutsättningar för framgångsrika studier och för att utveckla ett gott kamratskap.

Torsbergsgymnasiet har 13 nationella program, ett individuellt och ett internationellt, samt lärlingsprogrammet. Alla gymnasieprogram kan kombineras med idrottsgymnasiet.

Torsbergsgymnasiet har en ambition att stötta alla former av internationaliseringsverksamhet för eleverna. Gymnasieskolan har en omfattande verksamhet med många utbyten och projekt.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Torsbergsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 dans 2011-07-06   sandra finns de estetiska programmet inriktning dans på torsberggymnasiet?
Sida:
1


Torsbergsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin