Tingvallagymnasiet

Tingvallagymnasiet är Karlstads äldsta skola – men mycket har hänt sedan vi grundades. Vi har bevarat våra vackra anrika lokaler, men här ryms idag även toppmoderna utbildningar, företagsamhet, entreprenörskap, internationella relationer och nära samarbeten med företag och näringsliv. Vår skola är en plats att växa på!  

Hos oss kan du läsa både studieförberedande program inom ekonomi och samhällsvetenskap, och yrkesförberedande program inom försäljning och service, hotell och turism, restaurang och livsmedel samt vård och omsorg. Här finns också anpassad gymnasieskola och introduktionsprogram.  

Mixen av program på Tingvallagymnasiet är unik – vi har utbildningar för dig som vill läsa vidare men också för dig som vill ta steget ut i arbetslivet direkt efter gymnasiet. Olikheterna är en styrka eftersom vi alla behövs för att bygga ett fungerade samhälle.  

Hos oss möter du personal som bryr sig om dig. På vår skola skapar elever och personal tillsammans en miljö där du kan känna dig trygg och respekterad för den du är. Under din utbildning kommer du att växa som människa, oavsett vilket program du väljer att läsa. Här får du nya vänner, nya kunskaper och nya erfarenheter. 

EN PLATS ATT VÄXA PÅ 

Vår skolas vision är att alla våra elever ska växa som individer under sina tre år hos oss. Under din studietid får du därför både en lärorik utbildning av hög kvalitet, och samtidigt chansen att utvecklas som människa. Här får du till exempel möjlighet att prova på spännande praktikplatser, studera utomlands eller starta ett eget företag. Genom våra värdeord Tillsammans, Tillit, Tillväxt och Traditioner är Tingvallagymnasiet en plast att växt på!  

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Tingvallagymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Mina betyg 2014-03-25   Joakim Borgert Hejsan jag skulle vilja ha mina betyg mejlade .Jag är född 820619-6217. Mvh/ Joakim Borgert.
Visar 1-1 av 1 inlägg


Tingvallagymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information