Thoren Business School Linköping

”Något jag uppskattar med Thoren Business School är att vi får varierande och utmanande uppgifter som gör att vi som elever kan utvecklas mer inom de olika ämnena.” – Olivia Syrén, Communication Program

Thoren Business School Linköping – för dig som vill mer

Thoren Business School Linköping utmärker sig som en skola där gemenskap, trivsel och engagemang är en naturlig del av skolans vardag. Skolans nätverkande med såväl lokala som nationella företag gynnar eleverna både under deras arbetsplatsförlagda lärande (APL) och när de jobbar med spännande case. Här får du alla förutsättningar att utvecklas till att vara en del av framtidens näringsliv.

Nära samarbeten med näringslivet

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Det innebär att du som elev får tillbringa en del av din utbildning, i form av arbetsplatsförlagt lärande (APL), på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Få hjälp att starta företag på gymnasiet

På alla skolans program får du möjlighet att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF) – Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva egna företag.

Årliga resor

Varje år arrangerar Thoren Business School resor, så kallade Business Trips, till europeiska storstäder. Tidigare elever har besökt länder som Nepal, Gambia, USA, Kina och Island. Skolans resor ger dig många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

Thoren Business School Linköping ligger centralt med närhet till samarbetsföretag och stadspuls. Skolan lägger krut på sina utrymmen och lokalerna är utformade och anpassade för att du som elev ska få en så bra lärmiljö som möjligt.

Thoren Sports Academy

Du som brinner för idrott kan gå med i Thoren Business Schools egen idrottsförening: Thoren Sports Academy. Föreningen ger dig möjlighet att utöva din idrott under det individuella valet, vilket hjälper dig lyckas med din idrottssatsning samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Thoren Business School Linköping

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Efter ett dåligt första studieår på gymnasiet 2012-08-13   Eva Nilson Hej Jag undrar om det går att byta linje, skola eller om man ska gå om ettan när första årets studier slarvats bort. Samt om det inte är någon som svarar...
0 Praktik på Thoren Business School 2009-02-10   Olivia Törnqvist hejsan ! jag heter Olivia Törnqvist och undrar om man gör praktik både i 1, 2 och 3 och om man åker utomlands i 3 ? och om man har praktik i 1 till t.ex sälen eller så ? mvh Olivia :)
Visar 1-2 av 2 inlägg


Thoren Business School Linköping
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information