Sturegymnasiet

Sturegymnasiet i Halmstad - Den kreativa skolan!

Sturegymnasiet är en gymnasieskola i Halmstad där du får hjälp mot din kreativa framtid. Blanda skoltid och fritid genom att studera det som du faktiskt älskar att göra. Vad sägs om en skoldag som är så rolig att du aldrig vill gå hem? Sturegymnasiet är dessutom en skola som satsar på att du ska lära dig så mycket praktiskt som möjligt innan du ska ut i arbetslivet. Du kommer få bra erfarenhet och kontakter inom din bransch vilket banar väg för dig och din framtid.

Gemenskap och fritid på Sturegymnasiet

Trots att skolan är stor och fylld med massor av elever så har den ändå en känsla av mysighet och närhet. Mellan skolans äldre och vackra hus finns skolans gräsplan där du kan ta det lugnt och hänga med dina vänner. Sturegymnasiet erbjuder både gemenskap och frihet, du får vara du själv vill vara, vare sig du ska vara en brinnande låga eller få smälta in i omgivningen. Det är en skola som eleverna själva är stolta över.

Plugg, arbete eller båda?

På Sturegymnasiet kan du både plugga högskoleförberedande utbildning och yrkesförberedande program. Även om du pluggar högskoleförberedande så kommer du ändå få många praktiska inslag i utbildningen. Många av skolans lärare har dessutom praktisk yrkeserfarenhet inom de ämne som de utbildar inom. Detta gör att de kommer kunna ge dig som elev många bra råd och tips inför din framtid och kunna hjälpa dig med sommarjobb och praktikplatser.

Bra kommunikationer

Skolan ligger centralt beläget i Halmstad med närhet till centrum, tågstationen och resecentret. Vare sig du har kort eller lång väg till skolan så är det enkelt att ta sig dit.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Sturegymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Dans 2016-01-11   tuvalie måste jag har dansat förut för att välja dans på gymnasiet? Eller kan jag välja det för att det helt enkelt är kul?
Visar 1-1 av 1 inlägg


Sturegymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information