Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Stagneliusskolan

Stagneliusskolan skapar möjligheter

Stagneliusskolan erbjuder många olika utbildningar med hög kvalitet. En utbildning hos oss ger dig många valmöjligheter i framtiden. Med en examen från Stagneliusskolan är du väl förberedd för framtida studier på högskola/universitet eller för att ta ett första steg ut i yrkeslivet.

Vi tror på kraften hos varje elev. Hos oss får du utrymme att växa som individ tillsammans med kamrater och lärare. Under dina tre år hos oss vill vi utmana dig att växa kunskapsmässigt och som människa.

På Stagneliusskolan är det du som är huvudpersonen. Här finns en stor kunskap och glädje som vi gärna delar med dig. Vi ger dig tryggheten och de verktyg du behöver för att forma din egen framtid.

Fakta om Stagneliusskolan

> Det går cirka 1300 elever på Stagneliusskolan.
> Skolan ligger i centrala Kalmar.
> Skolan är byggd 1933 och har idag moderna undervisningslokaler med ett stort elevbibliotek och en egen idrottsbyggnad.
> Skolan har välutbildad och kompetent personal vilket leder till att vi år efter år redovisar goda resultat med hög måluppfyllelse och motiverade elever.
> En anda av öppenhet och delaktighet präglar skolans hela verksamhet.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Stagneliusskolan

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Hur mycket poäng måste man ha för att komma in på stagg? 2013-10-06   Admirjusic Hej, jag undrar hur mycket poängs krävs det för att komma in på stagg och samhällsvetenskapsprogrammet?
0 Annan stad 2009-11-15   Helena Tar stagneliusskolan emot elever från andra städer?
Sida:
1


Stagneliusskolan
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin