Stage4you

Stage4you Academy – förverkliga dina drömmar och jobba nära verkligheten

Stage4you Academy erbjuder utbildningar inom musik, media och styling. Gymnasieskolan passar dig som vill arbeta praktiskt och kreativt med den senaste tekniken. Målet är att ge dig kunskaper och färdigheter som överträffar både dina egna såväl som andras förväntningar. Det ska hela tiden finnas en koppling mellan utbildningen och livet efteråt och under din gymnasietid ska du utvecklas till en stark, kreativ och företagsam person. Stage4you Academy ligger i Torsås och är en kommunal skola som är en del i Kalmarsunds Gymnasieförbund.

Stage4you Academy har en vision som lyder:

"Stage4you Academy vill skapa en skola där lärandet är en naturlig del av en kreativ miljö. Vi ska genom inspiration och gemenskap leda individen till utveckling och samhällsansvar."

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Stage4you Academy

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 Hur är 2014-12-10   Adam Hur är boendent där och hur funkar det när man bor där ?
Visar 1-1 av 1 inlägg


Stage4you Academy
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information