Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Södertörns Fria hantverksgymnasium

Hantverksgymnasiet i Botkyrka Kommun

Södertörns Fria Hantverksgymnasium, Hantverksgymnasiet som skolan också kallas, ligger i Skyttbrink, mellan Tumba och Tullinge i Botkyrka Kommun.

På Hantverksgymnasiet samverkar teori och praktik på skolans Bygg- och anläggningsprogram, samt Hantverksprogram.

Eget ansvar på gymnasiet

Här finns en harmonisk atmosfär där du som elev är med och påverkar din utbildning. På Hantverksgymnasiet får du ta eget ansvar och bli en kreativ och skapande individ med ett miljömedvetet tänkande.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Södertörns Fria hantverksgymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 intagningspoöng 2008-11-08   Frida Vad är intagningspoängen till hantverkslinjen?
Sida:
1


Södertörns Fria hantverksgymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin