Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Sigrid Rudebecks gymnasium

En lagom stor skola i Göteborg

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en skola i Göteborg. Rudebecks är stor nog för att du ska knyta många och nya kontakter, men samtidigt liten och personlig så att varje elev blir sedd och får det stöd de behöver. Här finns en lugn studiemiljö där lärare och personal snabbt lär känna alla elever.

Som elev på Rudebeck i Göteborg kan du alltid välja kurser i estetiska ämnen och skolan har en rik musiktradition med bland annat körsång och ensemblespel. Skolan ger sina elever god förberedelse för högskolan genom att erbjuda en högklassig utbildning där du, oavsett program, kan välja bland flera olika språkkurser på olika nivåer.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Sigrid Rudebecks gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 Intresseanmälan 2017-05-20   Emil Tuovila Skulle jag kunna besöka eran gymnasieskola innan den 29:e maj?
1 Intagningspoäng 2015-2016? 2015-09-12   Mohammad Vill börja på Naturvetenskaplig linje, vill dock veta hur hög intagningspoäng skolan har? Snälla svara
0 Intagningspoäng HT 2015 2014-08-07   Sanna Hej! Inför höstens val av gymnasium har Rudebecks gymnasium intresserat mig. Jag undrar vilka intagningspoäng som krävs för att kvalificera sig. MVH: Sanna
1 Schemat 2012-09-08   sara Hej ! Jag är intresserad av Sigrid Rudebecks till hösten, jag undrar bara vissa saker som skulle verkligen hjälpa mig sjukt! HUr är echemat där ? finns det lektion fri...
0 Program 2011 2011-02-14   Sofie Hej, jag undrar vilka program, samt programfördjupningar ni kommer att ha till hösten 2011?
0 Val av inriktning.. 2010-07-15   Jenny Hej! Jag undrar när man väljer vilken inriktning man vill ha. Till exempel om man vill läsa Natur-Natur eller Natur-Miljö... Tack på förhand.
4 Överklassfasoner!? 2010-01-03   Newcastle Hejsan! Jag går i nian och ska till hösten börja min gymnasietid. Jag har tittat på lite olika skolor och måste säga att Rudebeck verkar intressant. Det finns dock personer som anser att Ru...
1 poäng 2009-08-29   fazelian hej, blev välldigt intreserad och undrar om man kan få reda på intagnings poängen?
1 vilka språk 2008-12-21   L Hej, undrar vilka språk man kan läsa er på skola? Mvh Louise
Sida:
1


Sigrid Rudebecks gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin