Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Saltåskolan gymnasieskola

Saltåskolans gymnasiesärskola

Saltåskolans gymnasiesärskola i Järna är en liten gymnasiesärskola. Här finns ungefär 45 platser. Som elev här får du själv vara med och påverka hur din utbildning utformas. Undervisning sker i små grupper anpassade för elevernas förutsättningar. Skolan har hög personaltäthet. Stor vikt läggs vid att övergången från skola till arbetsliv blir så bra som möjligt. Därför ges alla möjlighet till praktik och APL.

Saltåskolan ligger i Saltå By i Järna. I Saltå By finns skola, boende och daglig verksamhet. I mer än 70 år har man här erbjudit människor med psykiska funktionsnedsättningar trygghet och utveckling.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Saltåskolans gymnasiesärskola

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Vilka gymnasieprogram finns det på Saltå Gymnasium? 2009-12-19   swedishputte Vilka gymnasieprogram finns det på Saltå Gymnasium? Jag var uppe och hälsade på en elev som hette Mats Larsson 1980 och då hette det Saltå-kollektivet.Heter det fortfarande Saltå-kollektivet?
Sida:
1


Saltåskolans gymnasiesärskola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin