S:t Botvids gymnasium

Trygg studiemiljö

Välkommen till en lugn och trygg studiemiljö. Här får alla elever en Chromebook för sitt skolarbete i klassrummet och hemma. Det finns gott om studieplatser i det fräscha biblioteket och i matsalen serveras det ekologisk och jättegod lunch med soppa, salladsbuffé samt vegetariska och veganska rätter.

Engagerade lärare och stöd

Våra kunniga och erfarna lärare ger dig de bästa förutsättningarna för just din utbildning och hjälper dig hela vägen till examen. På skolan finns det också mer stöd i form av studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger, speciallärare, skolkuratorer, skolsköterskor och skolpsykolog.

Lätt att ta sig till

S:t Botvids gymnasium ligger bredvid Hallunda centrum, med goda kommunikationer för elever: Tunnelbanans röda linje och flera snabba busslinjer från hela Botkyrka.

S:t Botvids gymnasium har även en gymnasiesärskola, se mer på gymnasiesärskola.se.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om S:t Botvids gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 betyg frågan 2009-12-16   anna Hej! Jag har en fråga, är det lätt eller svårt att få bra betyg hos er? Följer ni en läroplan, kriterier? Hur skulle du förklara era elever, engagerade? Mvh Anna
Visar 1-1 av 1 inlägg


S:t Botvids gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information