Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Risbergska skolan

Risbergska gymnasiet

På Risbergska gymnasiet går ca 1000 elever och erbjuder åtta program. Risbergska gymnasiet är också ett Riksgymnasium för döva och hörselskadade. Risbergska skolan ligger i Örebro och är en av Örebro kommuns sju gymnasieskolor. Du hittar skolan i en härlig grön miljö där Svartån rinner precis intill skolgården. Skolan har även en egen naturpark.

Riksgymnasium för döva och hörselskadade

På Risbergska gymnasiet finns också riksgymnasium för döva och hörselskadade.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Risbergska gymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Barn och fritidsprogrammet 2014-02-19   HE Hej! jag undrar vilkalinjer som kommer finnas kvar på Risbergska framöver. Estet programmen flyttar till Karro .Hur blir det med Barn och Fritidsprogrammet? Mvh Heléne
Sida:
1


Risbergska gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin