Realgymnasiet Borås

Välkommen till Realgymnasiet i Borås!

Realgymnasiet i Borås har funnits sedan 2008 och är idag en modern och mysig skola med härlig stämning. Genom att blanda teoretiskt lärande med praktiskt utövande så får du som elev en bred utbildning där du får lära dig så mycket som möjligt om ditt område. 

Få kunskap, på riktigt

Realgymnasiet Borås har en nära samarbete med det lokala näringslivet och branscher vilket ser till att just din utbildning är relevant och förankrad i verkligheten och det behov som finns. Du får dessutom möjligheten att knyta kontakter som hjälper dig i framtiden efter studierna. Skolan samarbetar med bland annat Borås Fältrittklubb och Borås Djurpark. 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Realgymnasiet Borås

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Nuvarande elevantal 2009-05-12   Charlotte Stigh-Brüsin Hej ! Hur många elever omfattar Realgymnasiet under detta läsår (nuvarande elevantal)? Mvh Charlotte
0 Bunden till EN kurs? 2009-05-06   Elin Andersson Hej jag går i åttonde klass nu, men har redan börjat fundera på det där med gymnasieval. Jag har en fråga: Om man väljer t.ex hästhållning, är man då bunden till den kursen eller kan man "k...
Visar 1-2 av 2 inlägg


Realgymnasiet Borås
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information