Räddningsgymnasiet Sandö

Välkommen till Räddningsgymnasiet

Räddningsgymnasiet Sandö erbjuder naturvetenskapsprogrammet med inriktning Naturvetenskap, där skolan profilerar utbildningen mot Civil krishantering, Brand och Räddning.

En aktiv fritid för dig som bor på Sandö

På din fritid finns det många olika aktiviteter och sysselsättningar på Sandö. Alla elever har tillgång till skolan dygnet runt och även ett mycket fint gym. Det finns t.ex. kanoter, cyklar och gymnastiksal att låna utan kostnad.

Idrott på Räddningsgymnasiet

Om du sysslar med idrott på tävlingsnivå så finns det många alternativ i närheten av Räddningsgymnasiet. Oavsett om du spelar hockey, fotboll, handboll, tennis eller någon annan sport så finns det klubbar att vända sig till.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Räddningsgymnasiet Sandö

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 intagningspoäng 2014-12-30   idaW Hej, vad är intagningskraven för 2015? jätte tacksam för svar då jag försökt att hitta det, då man har nått medel, så man vet vad man ska sträva efter.
1 Räddningsgymnasiet Sandö 2011-02-25   DDAA Hej, Vill bara fråga om ni har riksintag, funderar på att söka till er från göteborg och undrar då va är eran intagnings poäng är?
1 Riksintag 2011-02-24   juuhn hej jag undrar om riksintaget fortfarande gäller 2011 och vad är intagnings poängen??
1 nyfiken jesper pantzar 2009-03-23   jesper pantzar hej kan tänka mig att ni har massor av mejl att besvara och hinner nog heller inte svara på alla mejl , men hoppas på ett svar. Är väldigt nyfiken på vad det är för intagningspoäng, och om det...
Visar 1-4 av 4 inlägg


Räddningsgymnasiet Sandö
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information