Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Psykologigymnasiet

Välkommen till Psykologigymnasiet i Stockholm!

Psykologigymnasiet är en unik skola som startade hösten 2007 i stora, ljusa och fräscha lokaler med . nära till buss, pendeltåg och tunnelbana. Psykologigymnasiet erbjuder dig ett specialutformat program med samhällsvetenskaplig inriktning med psykologi och estetprofil.

Psykologigymnasiet - för dig som är intresserad av människors tankar och beteende

Psykologigymnasiet vänder sig till dig som är intresserad av och vill förstå människans tankar, beteende och känslor. Varför beter vi oss som vi gör? Dina studier i psykologi kommer att ge dig kunskaper i olika psykologiska perspektiv. Du kommer lära dig att förstå hur människan fungerar tankemässigt, emotionellt och socialt. Som elev hos oss ska du vara nyfiken, kunna ta ansvar och tycka om att studera.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Psykologigymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Utlandsresor och schemat? 2017-02-12   9:a Åker eleverna på utlandsresor? och hur ser schemat ut, blockschema?
2 lärartäthet 2 2011-01-21   L. Varför svarar rektorn på psykologigymnasiet på frågor om antagning, men inte på Marias fråga om lärartäthet, som också finns i detta forum? S...
0 lärartäthet 2009-11-26   maria Hej, Jag ser att ni har 4,6 lärare på 100 elever. Snittet i Sverige är 8,2. Alltså nästan dubbelt så många! Hur gör ni för att hinna med att ge alla elever det de behöver?
2 elever och poäng 2009-01-19   Melanie.C hej! jag skulle vilja fråga hur många elever går i psykologi gymnasiet och hur många poäng behöver man för att kunna komma in? jag skulle vara jätte tacksam för svaren. hej så länge.
Sida:
1


Psykologigymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin