Procivitas privata gymnasium Växjö

ProCivitas Växjö - skolan där du äger drömmen!

ProCivitas privata gymnasium Växjös ambition är att vara Sveriges bästa gymnasieskola, genom nöjda elever och medarbetare. Därför sätter ProCivitas i Växjö dig i centrum, och målet är att du ska lämna skolan med resurser att forma din egen framtid. Som elev är din röst och dina åsikter ovärderliga. Här får du chansen att utvecklas, och ha roligt samtidigt!

Work Hard, Be Nice, Dream Big
För att nå framgång tror de på tre viktiga egenskaper. Det är vikten av att jobba hårt - för det finns inga genvägar. Det är också viktigt att möta andra människor som du själv vill bli bemött - det hjälper att vara snäll. Och så måste du drömma stort - Dream Big! Sätt höga mål och kör Work Hard och Be Nice, så kan ProCivitas Växjö lova att du kommer att nå långt.

På skolan råder det en bra sammanhållning och kamratskap, det finns en unik skolanda och det är lätt att göra sin röst hörd. Vi tycker det är viktigt med ordning och reda på skolan, vilket är en självklar förutsättning för goda studieresultat.

Teori och verklighet
Vi är en skola som ger dig viktig kunskap kopplad till verkligheten. ProCivitas attraherar många tunga profiler från näringsliv, organisationer och universitet som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Ännu ett verktyg är spännande studiebesök och studieresor.

Nationella idrottsutbildningar
På ProCivitas privata gymnasium Växjö erbjuder vi nationell idrottsutbildning i fotboll, tennis och golf. Utbildningen riktar sig till dig som utövar någon av nämnda idrotter och vill utveckla din talang samtidigt som du går gymnasiet. NIU kan kombineras med såväl Ekonomiprogrammet som Samhällsvetenskapsprogrammet.

Lokala idrottsutbildningar
ProCivitas i Växjö erbjuder lokala idrottsutbildningar som fotboll, basket, golf, klättring, pingis och ridsport. LIU kan kombineras med Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturvetenskapsprogrammet.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Procivitas privata gymnasium Växjö

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 procivitas växjö 2012-10-10   Adam procivitas ek, hur mycket poäng behöver man ungefär för att komma? Hur ser det ut från tidigare år?
0 Bärbar dator 2012-08-09   Svetlana Chernitskaya Hej! Vi har varit utomlands och har inte beställt bärbar dator till min dotter Polina Chernitskaya som ska börja studera på samhällsvetenskapsprogrammet på Pro...
Visar 1-2 av 2 inlägg


Procivitas privata gymnasium Växjö
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information