Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Polhemskolan i Lund

En stor gymnasieskola där alla elever står i centrum

Polhemskolan i Lund är en stor gymnasieskola med 2100 elever. Här jobbar man för att alla elever ska stå i fokus och var och en ses som en unik tillgång på skolan. På Polhemsskolan gillar man mångfald och hyllar olikheterna.

Undervisningen är flexibel och man möter elevernas behov genom att anpassa scheman och arbete med av elevvård. Varje klass på Polhemskolan har sin egen mentor och dessutom finns Klassens Änglar som får utbildning i psykisk arbetsmiljö och ser till att alla i klassen trivs och mår bra.

På Hippologigymnasiet i Flyinge erbjuder skolan landets enda Naturvetenskapliga program med hästprofil. Gymnasiegemensamma- och karaktärsämnen läser du då på Polhemskolan.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Polhemskolan Lund

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Några frågor om ES med inriktning teater 2012-11-08   Frågande Johanna Hur fungerar estetiska linjen med inriktning teater? Alltså, vad är det man gör en skoldag? Hur kan en teater lektion och en teori lektion se ut? Är väldigt nyfiken för jag hade tänkt välja de...
0 Intagningspoäng Teknikprogrammet 2012-08-14   Tomas Jag skulle vilja veta intagningspoängen till teknikprogrammet för 2012.
0 INTAGNINGSPOÄNG TILL EKONOMI 2011-02-20   Flora Hej,Jag undrar hur många intagningspoäng man behöver för att komma in på ekonomilinjen?Tack i förhand
1 Moderna språk 2011-02-14   Elin Arvidsson Hejsan, jag undrar om det finns möjlighet att fortsätta läsa franska om man skulle gå estetiska programmet på Polhemskolan?
0 Intagningspoäng för frisör 2010-06-06   EH Hej Jag undrar vad er intagningspoäng var nu senast på HV-programmet för frisör?
0 Riksintag? 2009-10-23   NickiRönnbom Hej jag bor inte i skåne än men ska tronligtvis flytta dit. Jag undrar om ni har riksintag så att jag skulle kunna kanske söka till er skola. Mvh Nicki Rönnbom
0 Heej 2009-10-21   Adrianna Heeej , jag undrar vilka kurser ni har , som man kan läsa . Jag vill gå i samhälle , så jag undrar om jag kan läsa andra kurser också då ?!
Sida:
1


Polhemskolan Lund
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin