Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Plusgymnasiet i Norrköping

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola Norrköping!

Drottning Blankas Gymnasieskola är skolan som är engagerad i sina elever, sitt närområde och världen. Vi jobbar för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas både med skolan och i arbetslivet. Våra lärare bryr sig om hur du har det och hur det går i skolan.

På DBGY Norrköping värdesätter vi att utmana och hjälpa dig att nå den potential vi vet att du kan nå. Vi arbetar nära pedagogisk forskning för att ge dig den bästa möjliga utbildningen. Vi lägger även mycket energi på samarbetet kring dig och din studiegång för att du efter tre år hos oss ska vara redo att kliva vidare mot nya mål! Det är viktigt för oss att det går bra för dig.

Vi tycker det är viktigt att variera sättet du lär dig på och engagerar oss för att undervisningen ska vara intressant, spännande och rolig. Vi har heltidsmentorer som följer dig lite extra under din studietid, och våra lärare lägger alltid lite extra tid på att umgås med eleverna. Vi har höga förväntningar både på våra elever och lärare. Hos oss kan du läsa både yrkesprogram och högskoleförberedande program.

Under din tid hos oss kommer du också få träna upp din resiliens. Resiliens kan kort förklaras som din motståndskraft i vardagen och en utbildning som tränar din stresshantering och anpassningsförmåga. Vi tror nämligen att om du mår bättre kommer du också lyckas bättre med dina mål.

Allt detta sammanfattas i vår devis – det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Du är alltid välkommen att följa en elev för en dag på skolan. Kontakta skolan så bokar vi in en tid som passar.

Läs mer om oss på vår hemsida!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Drottning Blankas Gymnasieskola Norrköping

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Frisörutbildning 2013-01-24   Josefin Ottosson Hej! Jag är intresserad av frisör programmet men det går inte att se vad det krävs för intagnings poäng för att komma in. För att jag klickar på länken dit men det kommer bara upp att sidan in...
Sida:
1


Drottning Blankas Gymnasieskola Norrköping
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin