Peabskolan i Solna

Välkommen till Peabskolan!

Peabskolan är en fristående gymnasieskola som erbjuder bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningarna husbyggnad samt mark- och anläggning.

Vi har även introduktionsprogram för dig som inte är behörig till att söka ett nationellt gymnasieprogram.

Vill du gå på en skola med mycket praktik, små klasser, bra lärare och ett av Nordens största byggföretag i ryggen så ska du söka till Peabskolan! Byggbranschen behöver många nya medarbetare i framtiden och en examen från Peabskolan ger dig stora möjligheter till jobb och en bra start på karriären.

Peabskolan finns i Malmö, Göteborg och Solna.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Peabskolan i Solna

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Bygg- och Anlägning 2015-09-25   mosa hej jag har frågor att ställa till Peab skolan, jag fick inte så mycket info på eran hemsida. 1.har peabskolan lärlingsutbildning 2.får man 1000kr extra om man utbildas som lärling MVH/ Mig
Visar 1-1 av 1 inlägg


Peabskolan i Solna
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information