Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Östra Reals gymnasium

Välkommen till Östra Real!

Östra Reals gymnasium är kommunal gymnasieskola i centrala Stockholm. Skolan har cirka 1200 elever. På Östra Reals gymnasium står kunskapen i centrum och här finns såväl traditioner som en väl fungerande struktur och välbeprövade metoder. Men hos oss finns också något som inte syns men som känns - engagemang, driv och en inkluderande atmosfär.  

Varje inriktning består av ett lag med lärare inom olika ämnen, som leder sin elevgrupp genom de tre gymnasieåren. Det skapar en helhet i studierna och ger goda förutsättningar för både studier och trivsel. På det viset kombinerar vi den lilla skolans närhet med den stora skolans resurser. 

Skolans mål är att gymnasietiden ska vara en språngbräda till högre studier och ett rikt liv. Välkomna till Stockholms mest motiverande gymnasium.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Östra Reals gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 öppet hus 2014-11-16   ruma hej! undrar när har ni öppethus inför gymnasieval 2015? hälsningar Ruma
0 Datorer 2013-05-17   Dastan Bratan Hej, jag undrar om man får tillgång till en egen dator under tiden man studerar på östra real.
1 öppet hus? 2013-01-19   CL Hej, jag undrar när ha ni öppet hus? tack på förhand, Chun Lee Wang Gurt
0 väntelista 2012-08-06   Edith B. Hejsan! Det är så att mon dötter som ska börja 1 år på gymnasiet i år har anmält sig till er, men hon står på väntelista på ...
0 Laptop 2012-08-05   Laura Nyman sidenlund Hej. Jag är en elev som nu på höstterminen ska börja i denna skola. Jag undrar om man kommer få eller låna en laptop från skolan och i såfall hur s...
Sida:
1


Östra Reals gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin