Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Örkelljunga utbildningscentrum

Välkommen till Örkelljunga utbildningscentrum!

Örkelljunga Utbildningscentrum är den lilla skolan med de stora möjligheterna. Gymnasieskolan erbjuder flera nationella program såväl studieförberedande som yrkesförberedande samt det individuella programmet.

Kvalitet och utveckling vid Örkelljunga Utbildningscentrum

Du läser de teoretiska ämnena i nya och fräscha lokaler på en skola som fått ett nationellt erkännande för sitt arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Örkelljunga utbildningscentrum skapar möjligheter och det är du själv som tar vara på dem.

Olika profiler

På Örkelljunga Utbildningscentrum kan du välja att lägga till olika profiler under dina gymnasiestudier. Du kan välja mellan:

  • Multisport
  • Golf
  • Musik

Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Örkelljunga utbildningscentrum

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 vilka vuxenutbildningar har ni som är kostdnadsfria? 2011-05-25   aida gazic Hej jag undrar vad ni har för kurser eller gratis utbildningar på utbildningscentrum..jag har färdigt utbildning som barnskötare men funder på att gå ytterliga...
Sida:
1


Örkelljunga utbildningscentrum
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin