Nyköpings Enskilda gymnasium

Känn vikänsla på Nyköpings Enskilda Gymnasium

Nyköpings Enskilda Gymnasium är en lagom stor skola där alla ska känna närhet och vikänsla. Nyköpings Enskilda Gymnasium har cirka 500 elever och 52 motiverade lärare som finns på plats. Alla elever får ta ansvar, vara engagerade och bli motiverade. 

Nyköpings Enskilda Gymnasium arbetar i större grupper i samband med föreläsningar och arbetar mer som högskolan, med mindre seminariegrupper och mindre projektgrupper- Då Nyköpings Enskilda Gymnasium vill ge möjlighet till varierande inlärning med diskussionsgrupper, projektarbetet och såväl individuellt som i grupp.

Nyköpings Enskilda Gymnasium erbjuder dessa gymnasieprogram:

•    Ekonomiprogrammet inriktningar ekonomi samt juridik

•    Naturvetenskapsprogrammet inriktningarna naturvetenskap samt naturvetenskap och samhälle

•    Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap och beteendevetenskap.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Nyköpings Enskilda gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Hur stor chans? 2012-05-27   Maryam Hej! Jag går i 8an och har just nu ca 180 poäng i meritvärde , har jag en chans att komma in på Samhällsvetenskapsprogrammet(SA) eller på Ekonomiprogrammet (EK...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Nyköpings Enskilda gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information