NTI Gymnasiet, Lund

Tekniska utbildningar på NTI Gymnasiet i Lund

På NTI Gymnasiet i Lund får du goda förutsättningar för att lyckas i dina studier. Här erbjuds en kvalitativ utbildning med mycket kompetenta lärare och i nära samarbete med regionens näringsliv - till exempel med Microsoft i Staffanstorp. På vår skola tänker vi att utbildning är viktigt och vi tror att du också tycker det. Utbildningen tar fasta i behovet av djupa allmänna ämneskunskaper som kombineras med lika djupa kunskaper inom teknik och IT. Vi är övertygade om att du växer som elev och människa om vi tillsammans gör dig förberedd på livet på högskola eller yrkeslivet. Hos oss finns dessutom en unikt bred kompetens inom programmering. Du har även möjlighet att göra utlandspraktik i andra europeiska länder.

Läget

NTI Gymnasiet ligger i vackra S:t Larsparken. Tillsammans skapar vi en ambitiös och trygg studiemiljö.

Kompetenta lärare

Vi har en unik programmeringskompetens i vår personalgrupp, med yrkeslärare som samarbetar nära näringslivet. På det sättet håller sig dina kunskaper alltid aktuella och uppdaterade!

Möjligheterna

Vi har ett unikt samarbete med Microsoft och Cisco som innebär möjlighet till certifiering inom viktig branschteknik för våra IT-elever.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Lund

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Högskolebehörighet 2016-10-07   Maria Hej! Jag undrar om det finns möjlighet att gå EE programmet på NTI (dator- och kommunikationsteknik) och samtidigt välja lite extra kurser inom programmet för att få högskolebehörighet? Med ...
0 Engelska B 2009-11-27   karin Hej! Jag har sökt till engelska B på Komvux men enligt dem kan jag inte längre prioriteras till deras kurser eftersom jag redan har ett 3-årigt betyg + universitetstudier.Jag behöver kursen...
1 Öppet hus 2008-11-18   PF Hej! Jag undrar om ni har öppet hus i Lund så att man kan komma och kolla på Ellinjen och vad man läser för ämnen på den. Är rädd att vi har missat den dagen. Pernilla
Visar 1-3 av 3 inlägg


NTI Gymnasiet Lund
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information