NTI- gymnasiet, Göteborg Media

NTI- gymnasiet, Göteborg MediaVälkommen till NTI-gymnasiet Göteborg Media!

Medieprogrammet på NTI-gymnasiet Göteborg Media har inriktningarna Rörlig Bild, Textkommunikation och Grafisk Kommunikation. Här arbetas det ofta med ämnesövergripande projekt, som kombinerar praktik och teori. Skolan har goda kontakter och samarbetar med näringslivet när det gäller praktikplatser, studiebesök, föreläsningar och projektarbete. Skolan arbetar aktivt med internationalisering och har för närvarande utbytesprojekt med skolor i Finland och Portugal.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI gymnasiet Göteborg Media (ej publicerad)

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 bor inte i göteborg 2009-09-07   christine Hej, jag bor inte i göteborg och undrar därför om jag ändå skulle ha någon chans att komma in på detta gymnasium?
1 Media program 2009-04-17   Philip winqvist Hej jag går i årskurs 8 och har börjat tänka på gymnasium så hitta jag erat gymnasium och undra hur många poäng man behöver för att komma in på erat media program? Mvh Philip winqvist
0 Jury till fototävling 2008-10-13   MatsB Hej, Jag heter Mats och är medlem i Mölnlycke fotoklubb där jag är tävlingsledare. Vi brukar ha tre stycken klubbmästerskap under året då var och en i klubben kan tävla med sina bilder ...
Visar 1-3 av 3 inlägg


NTI gymnasiet Göteborg Media (ej publicerad)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information