NTI Gymnasiet Eskilstuna

Välkommen till NTI Gymnasiet Eskilstuna!

Till NTI Gymnasiet i Eskilstuna söker sig ungdomar och lärare med ett brinnande intresse för den senaste tekniken inom spelutveckling, grafik och nätverk. Oavsett om du redan vet vart du vill eller om du vill få möjlighet att utforska ditt intresse inom teknik och digitalisering så är detta skolan för dig. Hos oss aktiveras framförallt din kreativitet, självsäkerhet och problemlösningsförmåga. Genom att använda proffsens verktyg och fördjupa dina tekniska färdigheter så är du efter din tid hos oss redo för vad än din framtid består av; oavsett om du vill studera vidare eller jobba direkt efter studenten. Ta sats mot framtiden, sök till NTI Gymnasiet!

Bli en del av familjen på NTI Gymnasiet Eskilstuna

Med en stark elevhälsa, täta lärarkontakter och en öppen, tillåtande miljö, skapar vi en säker grund som tryggar dina framtidsmöjligheter!

En utbildning i framtidsanda

Har du viljan har vi resurserna! När elever med driv och engagerad personal jobbar tillsammans formar vi framtiden!

Kreativitet och teknik

Där dröm blir verklighet! Med den senaste tekniken till hjälp skapar och utvecklar du projekt på professionell nivå.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Eskilstuna

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Mångkulturel fest 2009-09-24   Firat Nemrud Hej! Vi jobbar med att arrangera "en fest för alla" i bostadsområdet fröslunda den 7 november. Min fråga till er, om det finns elever från mediaprogrammet som vill komma och dokmentera feste...
Visar 1-1 av 1 inlägg


NTI Gymnasiet Eskilstuna
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information