Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Nobelgymnasiet

Välkommen till Nobelgymnasiet – Värmlands största yrkesgymnasium!
Här blir du anställningsbar, högskoleklar och oslagbar. Oavsett om du letar efter en snabb väg till jobb eller bestämmer dig för att läsa vidare senare i livet står dörrarna öppna för dig. Vi är en skola med yrkeskompetenser på hög nivå, den senaste utrustningen och ett nära samarbete med yrkesbranschen.

Våra program
Hos oss kan du välja bland program inom barn och fritid, bygg och anläggning, el och energi, fordon och transport, hantverk (frisör och hår- och makeupstylist) samt VVS och fastighet. Här finns också anpassad gymnasieskola (med program inom fordonsvård och godshantering samt fastighet, anläggning och byggnation) och introduktionsprogram.

En utbildning i världsklass
Varje morgon möts du i entrén av personal som hälsar dig välkommen. Vi värnar om dig, och har höga förväntningar på såväl elever som personal vad gäller att skapa en trygg och bra studiemiljö. Oavsett om vi arbetar som lärare, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, gymnasiechef eller något annat är vi nyfikna på hur det går för dig och hur du har det i skolan. Vi vill att du ska trivas, och få en utbildning i världsklass.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Nobelgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 kemi och biologi 2014-02-04   Hosein Hej ! jag är orolig om kemi och biologi för att jag behöver betyg i dem två annars jag måste läsa igen och ett år till på nobelgymnasiet .jag önskar kemi och biologi börja så fort som möjligt....
0 Boende i Karlstad 2013-01-17   LH Hej Jag undrar hur det ser ut med boende i Karlstad om man ska söka in på Nobelgymnasium och kommer från en annan stad i Sverige.?
Sida:
1


Nobelgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin