Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Naturbruksskolan Nuntorp

Naturbruksskolan Nuntorp - utbildningar inom hästsport och lantbruk!

Naturbruksskolan Nuntorp (tidigare Naturbruksgymnasiet Nuntorp) ligger strax utanför Brålanda i Dalsland, ett par mil norr om Vänersborg/Trollhättan. Här kan du läsa spetsutbildning inom häst- och lantbruk. Lantbruksutbildningarna har ett fokus på konventionell växtodling och djurhållning. Hästutbildningarna är inriktade på hästhållning och ledarskap.

För din praktiska undervisning i lantbruk har Nuntorp en egen anläggning för mjölkproduktion och en maskinpark som ständigt uppdateras med ny teknik. Du får också använda simulatorer och digitala miljöer i lantbruksutbildningen för att träna upp teknik och färdigheter inom kröning och maskinteknik. Hästutbildningen har välutbildade hästar inom både dressyr, hoppning och körning. För dig som vill ha med egen häst under gymnasietiden har skolan ett elevstall. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Naturbruksskolan Nuntorp

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Internat 2011-01-31   rebecka Jag undrar hur det är att bo på internatet. Är det bra mat?Delar man rum? I så fall , får man välja rumskompisar?Får man ha husdjur med sig?Åker al...
2 boende på gymnasieskolan 2009-01-23   jessica hej... jag har många frågor till er. Jag heter jessica och undrade om när man bor i gymnasiet måste man dela rum med en annan person?... eller kan man bo själv =D får man ta med sig egna...
Sida:
1


Naturbruksskolan Nuntorp
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin