Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

MoveITgymnasiet Långedrag

Välkommen till MoveITgymnasiet Långedrag!

MoveITgymnasiet finns på flera platser i Sverige men oavsett vilket MoveITgymnasium du väljer kommer du att mötas av den speciella MoveITandan. MoveITgymnasiet jobbar engagerat för att du som elev ska vara trygg, trivas och må så bra som det bara är möjligt. Vi anser att nöjda och glada elever är en förutsättning för ett konstruktivt och kreativt inlärningsklimat.

Move + IT = MoveIT

MOVE - MoveITgymnasiet förespråkar rörelse och därför har du som elev möjligheten att utöva en sport/aktivitet 3-5 timmar i veckan i kombination med din valda utbildning. Beroende på skola erbjuds dans, fotboll, golf, handboll och innebandy.

IT - På MoveITgymnasiet förfogar du över en egen dator under hela studietiden. Datorn används som ett naturligt redskap och hjälpmedel inom samtliga skolans ämnen. Hos oss får du lära dig att arbeta i projektform, skriva rapporter och presentera dina arbeten med hjälp av ITverktyg. Genom att utveckla den muntliga förmågan, öka förståelsen för kroppsspråket och kunskaperna i retorik vill vi ge dig som elev en säkerhet i att kommunicera, diskutera och argumentera händelser och situationer.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om MoveITgymnasiet Långedrag

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 intagningspoängen på MoveIT gymnasiet 2009-02-17   hedil vad e intagningspoängen för handel?
0 intagnings poäng 2008-10-16   Klara Sandberg. a vad är intagnings poöngen för att komma in på MoveIT turism linje ? Tack i förhand !
Sida:
1


MoveITgymnasiet Långedrag
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin