Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

MediaGymnasiet i Nacka

Ett nytt gymnasium med 30 års erfarenhet!

Nacka Strands Gymnasium ligger centralt placerad i Nacka Strand. I en anrik vacker byggnad utbildas här framtidens kreatörer, entreprenörer och ingenjörer. Tillsammans med våra engagerade och proffsiga lärare kommer du få alla möjligheter att lägga grunden till din framtid. Skolan har nyrenoverade lokaler med fräscha klassrum, mysiga grupprum, stor och ljus matsal, film- och fotostudio och trevliga hängytor. Vårt mål är att du ska ha lärorika och roliga skoldagar i en miljö som är inspirerande, trygg och präglad av studiero.

Med våra ledord Kreativitet - Entreprenörskap - Tech utbildar vi spelutvecklare, kommunikatörer, entreprenörer, programmerare, ingenjörer, ekonomer och samhällsvetare.

På Nacka Strands Gymnasium går ca. 320 elever som läser utbildningar inom Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Våra program är högskoleförberedande och oavsett vilket  program du väljer står alla dörrar  öppna inför framtiden. Skolans erbjudande är att ge våra elever en utbildning som färgas av deras intressen, nyfikenhet och  kreativitet samtidigt som man får en gymnasieexamen som ger behörighet till högre utbildningar.  

En viktig del av skolans arbete är att alla elever ska kunna vara sig själva. Vi jobbar aktivt med trygghet och trivsel genom våra ledord: Ansvar, Respekt, Tillsammans. Det ligger i skolans tradition och innebär en kultur där alla respekterar varandras olikheter och där man får vara sig själv.

Vi tror att du, med dina unika tankar och idéer, tillsammans med våra lärare som har lång erfarenhet från utbildning och yrkesverksamhet, är med och skapar framtiden.

Välkommen till Nacka Strands Gymnasium!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Nacka Strands Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Intagnings prov 2010-10-28   Ida Hej är det intagnings prov till foto på Media till exempel att visa bilder man tagit eller något. Och vilka merit poäng ska man ha?//Ida
0 Praktik 2010-09-28   Elisabeth Hej Jag har ett företag som jag skulle behöva hjälp att marknadsföra. Tänkte att ni kanske har ngn som är intresserad att bygga facebookgrupp osv. MVHElisabeth
Sida:
1


Nacka Strands Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin